عکس پروفایل واتساپ یکی از اطلاعاتی است که دیگر کاربران ممکن است هنگام مشاهده حساب شما ببینند. در تنظیمات پیش‌فرض واتساپ، نمایش عکس پروفایل می‌تواند برای تمام کاربران مجاز باشد؛ به همین دلیل حتی افرادی که شماره آن‌ها را در مخاطبین خود ذخیره نکرده‌اید نیز ممکن است عکس شما را ببینند.

خوشبختانه برای مخفی کردن می‌توانید مشخص کنید عکس شما فقط برای مخاطبین ذخیره‌شده نمایش داده شود، بعضی افراد خاص نتوانند آن را ببینند یا عکس پروفایل برای همه کاربران مخفی باشد. این تنظیمات در اندروید، آیفون و واتساپ وب در دسترس هستند.