گوگل مپ فقط برای پیدا کردن مسیر و رسیدن به مقصد استفاده نمی‌شود؛ بسته به تنظیمات حساب گوگل و گوشی، ممکن است مکان‌هایی را که به آن‌ها رفته‌اید، جست‌وجوهای نقشه و مسیرهای درخواستی شما را نیز ذخیره کند. بعضی اطلاعات خصوصی می‌مانند، اما نظرها و عکس‌هایی که در مکان‌های عمومی منتشر می‌کنید ممکن است برای دیگران قابل مشاهده باشند.

برای حفظ حریم خصوصی لازم نیست Google Maps را حذف کنید. با بررسی چند تنظیم می‌توانید تاریخچه مکان‌ها را مدیریت کنید، جست‌وجوهای قبلی را پاک کنید و نمایش فعالیت‌های عمومی خود را محدود کنید.